Különleges workshop pékeknek, cukrászoknak, sütőipari cégek jövőbeni és jelenlegi tulajdonosainak.

A világban történt változások fejlődésre ösztönöznek.

Egyre nagyobb szerepet kap az online tér, ebben a világban eligazodni azonban nem könnyű.

  • Webáruházat szeretnél, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Esetleg már van, de nem úgy működik, ahogyan szeretted volna?
  • Jó lenne egy Excel, ahol pontos anyagszükségletet számolhatsz, és még a készleteidet is rendben tartja?
  • Szeretnél megjelenni online, de nem tudod, hogyan kellene szépen fotózni a termékedet, akár egy telefonnal?
  • Eltévedtél az online platformokban? Facebook? Insta? Tik-tok?

Ezen a workshop-on ezeket a kérdéseket járjuk körül.

Jelentkezem!

Kácsor András – Parola Kft

 

Hogyan indíts, üzemeltess jól működő webáruházat

  • hogyan lehet pék - cukrász webáruházat beüzemelni egy nap alatt
  • mit jelent az érintésmentes értékesítés,
    hogyan lehet könnyen a termeléshez illeszteni a webes rendeléseket
  • hogyan lehet a kiszállítást hatékonyan szervezni
  • hogyan lehet 30 forinttal több profitra szert tenni minden egyes online platformon történt értékesítésen
  • COVID19 – tavasz – webáruház tapasztalatok, statisztikák

Excel – hogyan számolj egyszerűen, gyorsan!

  • mire jó az Excel
  • Excel alap felépítése
  • hogyan kell gyorsan olyan táblázatot készíteni, ami számol
  • melyik az öt legfontosabb számítás, amit a felhasználók 80%-a ismer
  • hogyan számoljam ki az anyagköltséget

Az oktatásról videófelvétel készül, amit a résztvevők számára utólag letölthetővé teszünk. Segítségével otthon elkészíthetik a saját anyagköltség kalkulációs táblázatukat.

Farkas Zsolt- Evolut Kft

 

Igazodj el az Online platformok világában

  • milyen tartalmat mire érdemes használni a social média platformokon
  • mi a különbség a Facebook és az Instagram között, hogyan kell platformra szabottan posztolni
  • Instagram használat (feature-ök helyes használata)
  • rossz és jó példák Insta és FB profilokról, a résztvevők iparágából válogatva (Pl. Freyja)
  • a résztvevőkre szabott posztolási tanácsok
  • az Instagram algoritmus működése és a legjobb példák arra, hogy mit preferál
  • Kérdések és válaszok a résztvevőkkel

Csigó Zita – gasztroblogger, ételfotós

 

Mit és hogyan fotózz?

  • Milyen apró trükkök segítenek, hogy a közösségi média felületére klassz ételfotókat posztolhassunk még akkor is, ha úgy érezzük, műhelyünk mindenre alkalmas, csak fotózásra nem
  • milyen telefonra is letölthető képszerkesztő applikációk vannak és ezeket hogyan használjuk a saját brandünknél
  • hogyan lehet "játszani" az étellel: törünk, morzsázunk, szeletelünk a változatosabb összhatásért

Egy trendi ételfotón tényleg a valós étel szerepel, művi csalások nélkül. Semmi gépzsír és olajcseppek, csak szép termék és dekoráció.

A vírushelyzetre tekintettel:

  • az asztalokat egymástól megfelelő távolságra helyezzük el
  • a workshopon maximum 12 fő vehet részt
  • a workshopon résztvevőket regisztráljuk, az esetleges későbbi probléma esetén értesítjük őket és a hatóságot
  • a regisztrációnál és a workshop teremben kézfertőtlenítőket helyezünk el
  • a higiéniai szabályokat a résztvevőkkel betartatjuk
  • nem egészséges személyt nem engedünk a workshopra, sem előadót, sem résztvevőt

A nap menete: 


9:00-9:30 - érkezés, reggeli

9:30-10:30 - Előadás: Hogyan indíts, üzemeltess jól működő webáruházat 

10:30-10:45 - szünet

10:45-11:45 - Előadás: Excel – hogyan számolj egyszerűen, gyorsan, észszerűen 

11:45-12:45 - Ebéd: Helyben készült Quiche Lorrain friss paradicsom salátával

13:00-14:00 - Előadás: Mit és hogyan fotózz 

14:00-14:15 - Szünet

14:15-15:15 - Előadás: Igazodj el az Online platformok világában

15:15-16:00 - Kötetlen beszélgetés

16:00 - vége

Jelentkezem!

Helyszín: 

Lurdy ház - Parola Kft.

1097 Budapest,

Könyves Kálmán krt. 12-14,

Sárga lépcsőház 2. em.

Workshop ára: 

Egy cég, 1 fő részére


58.000.- Ft + áfa / fő 

További résztvevő részére


19.000.- Ft + áfa / fő 

Az ár tartalmazza: 

  • az előadásokon való részvételt,
  • az egész napos ásványvíz és kávé fogyasztást
  • ebédet (Quiche Lorrain friss paradicsom salátával)
  • 3 db saját termék fényképet
  • Excel előadás videó anyagát

A workshop legalább 5 fő résztvevő jelentkezése esetén indul el.

Jelentkezem!
EARLY BIRD AKCIÓ
 
Szeptember 18-ig leadott jelentkezés esetén a workshop ára: 

49.000 Ft + áfa / fő
Jelentkezem!
Telefon: +36 20 577 88 99
Email: trening@parola.hu
Parola Kft.